Designere hos Malte Gormsen Møbelsnedkeri

Med udsøgt raffineret håndværk og kompromisløse detaljer sat i et uhøjtideligt, tidløst udtryk, stræber kollektionen efter at genoplive det tætte forhold mellem designer og håndværker; den intuitive, afslappede udveksling mellem tegning og værksted, skaber unikke møbler og objekter, der deler et ægte og beskedent formsprog, belyser intentionens klarhed, materiale og klassiske møbelfremstillingsprincipper.

NORM ARCHITECTS

Norm Architects blev grundlagt i 2008. De arbejder inden for industrielt design, boligarkitektur, kommercielt interiør, fotografi og art direction.

Læs mere →

SPACE COPENHAGEN

Space Copenhagen, grundlagt i 2005 af Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou, er en tegnestue, som arbejder på tværs af discipliner – fra design af møbler, belysning og andre genstande, til kunstinstallationer, art direction og indretning af private hjem, hoteller og restauranter over hele verden.

Læs mere →

MALTE GORMSEN

Snedkermester Malte Gormsen, stifter af Malte Gormsen Møbelsnedkeri. Malte gik tidligt i lære som møbelsnedker og uddannede sig hos Niels Roth Andersen, hvor han var med til at skabe møbler af store designere som Finn Juhl, Helge Vestergaard Jensen og mange andre.

Læs mere →