Møbler og interiørløsninger til restaurant, hotel, kontor og butik

Oparbejdet viden og research på træ og dets muligheder gennem tre årtier har gjort Malte Gormsen Møbelsnedkeri til et af verdens bedste. Op gennem 1990erne og 00’erne blev snedkeriet hurtigt blandt de mest efterspurgte i mode- og restaurationsbranchen, hvor der blev skabt alt fra restauranter, butikker og messestande for store danske og internationale brands og restauratører. I dag er snedkeriet ekspert i inventarbyggeri, og hvad der medhører af tekniske og funktionelle krav samt naturlige behov hos ansatte og besøgende. Samtidig er vi med til at skabe en æstetisk DNA med sit helt eget afsæt og unikke historie, som besøgende kan dykke ind i.

Håndlavede snedkermøbler gør en forskel i indretningen af butikker og restauranter

Vi arbejder tit med indretningsopgaver og bespoke møbler til mange af vores kunders butikker, restauranter og hoteller. Vi sætter fokus på kvalitet og kender vigtigheden af alle detaljer for at møde vores kunders behov og udtryk.

Geranium

Udvalgt indretningsopgave i restaurant

Malte Gormsens Møbelsnedkeri er været involveret i en lang række hotel og restaurant projekter i Danmark og udlandet: Noma, Geranium, Restaurant 108, Great Northern, Restaurant Barr, Geist, Fotografiska og mange flere. Projekterne er ofte udført i samarbejde med arkitekt og design studios fx Space Copenhagen, Norm Architects, Studio David Thulstrup og Snøhetta.

Udvalgt indretningsopgave i butik

Vigtigheden af en butik for at repræsentere virksomhedens ånd. Gennem vores 25 år i branchen har vi arbejdet med mange forskellige brands indenfor, smykker, boligartikler, mode og biler – hvor vigtigheden for et elegant rum spiller en vigtig rolle med traditionen for kvalitet: Aiayu, Shamballa Jewels, Formula Automobile, Dulong Fine Jewlery.

Udforsk Malte Gormsen Møbelsnedkeri