Snedkermøbler til private hjem

Hvad enten projektet er stort eller lille, udspiller sig i en klassisk patriciervilla eller i et moderne byggeri, er det det samme værdisæt, man møder hos Malte Gormsen Møbelsnedkeri. Vi tager altid udgangspunkt i de givne rammer, hvad enten de er nye eller gamle for at opnå den helt rigtige balance og respekt for det eksisterende.

Vores æstetik har rod i klassisk, skandinavisk møbelsnedkeri og kan på samme tid tilpasses ethvert hjem, så det tilsammen danner en naturlig, unik helhed i et nutidigt men tidløst udtryk skabt til at holde en livstid eller mere. Et projekt kan starte med en kaffe over et moodboard, hvor drømme og ønsker tager form.

snedkermøbler

Et ægte snedkerkøkken helt ind i den mindste detalje

Hos Malte Gormsen Møbelsnedkeri specialfremstiller vi ægte snedkerkøkkener, der er en hyldest til godt håndværk, klassisk design og funktionalitet.

Når du vælger et snedkerkøkken fra Malte Gormsen Møbelsnedkeri, er du ikke begrænset af faste serier eller modulstørrelser og har 100% fleksibilitet og frihed i designprocessen. Alle snedkerkøkkener er arkitekttegnede og alt ned til mindste detalje er skabt med omhu og dedikation. Vi bruger materialer af allerhøjeste kvalitet, der udstråler kvalitet, naturlighed og holdbarhed.

Snedkerkøkken
Snedkerkøkken skabt af Malte Gormsen Møbelsnedkeri med køkkenø udført i Grigio Iran Marmor med indvendige skuffer i bejdset eg og messing sokkel.
Snedkerkøkken
Sprøjtelakeret funktionel skabsvæg med messingprofil og pocket door system med indretning i bejdset eg. Gulvet i køkkenet er egetræ med tre forskellige overfladebehandlinger lagt i smukt sildebensmønster.

Dit drømmekøkken

Vores mål er at skabe dit drømmekøkken – en unik køkkenløsning der passer til dig, din bolig og din livsstil. Vores stærke faglighed og kærlighed til håndværksfaget sikrer, at dit køkken bliver et kunstværk, der holder livet ud.

Herunder et lyst arkitekttegnet snedkerkøkken i egetræ med smukke detaljer, bordplade og overfladebehandling. Med et snedkerkøkken fra Malte Gormsen er du nemlig ikke låst til faste serier og modulstørrelser. 

Garderobeløsninger til jeres behov

Hos Malte Gormsen Møbelsnedkeri, skaber vi skræddersyede og arkitekttegnede garderobeløsninger af højeste kvalitet. Vores dedikation til håndværk og kvalitet vil i mødet med dine drømme og ønsker give dig en smuk og funktionel garderobeløsning.

Uanset om du ønsker en fritstående-, indbygget- eller walk-in garderobe, vil vi i samarbejde med dig designe den garderobeløsning, der passer perfekt til dine behov. Vi arkitekttegner løsninger, der smelter sammen med din boligs stil og komplementerer dit hjem. Alle vores garderobeløsninger er skabt med øje for æstetik og funktionalitet.

Snedkerede garderober i højeste kvalitet

Vores garderober udføres udelukkende i materialer af højeste kvalitet, om det er i træ, messing, sten, stål, læder eller andet. Vi skaber garderober, der ikke kun er praktiske og funktionelle, men også tidløst æstetiske. Vores stærke faglighed og passion for ægte håndværk sikrer, at hver eneste detalje er udført med omhu, hvilket resulterer i garderober, der bevares i mange år fremover.

Med Malte Gormsen Møbelsnedkeri, investerer du i langvarig kvalitet og en skræddersyet garderobeløsning der passer til dine drømme og dit hjem.

garderobeløsning

H2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Badeværelser i unikke udtryk

Opgrader dit badeværelse med eksklusive skræddersyede badeværelsesmøbler fra Malte Gormsen Møbelsnedkeri. Vores møbler kombinerer kvalitet, naturlige materialer, ægte håndværk og tidløst design, og skabes på vores tegnestue i tæt samarbejde med dig, så de passer perfekt til dit hjem.

Vi skræddersyr og designer badeværelsesmøbler med funktionelle opbevaringsløsninger samt bordplade og håndvask, der afspejler din stil og opfylder dine behov. Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet og udvælger nøje naturlige materialer, der giver et autentisk udtryk.

Dit badeværelse er et rum fuld af muligheder. Kombiner materialer, farver og udtryk, og skab nøjagtig det badeværelse du drømmer om i samarbejde med Malte Gormsen Møbelsnedkeri.

En holdbar investering i badeværelset

Vores dedikation til ægte håndværk og omhyggeligt design sikrer, at hvert møbel er en holdbar investering, der vil berige dit badeværelse i mange år.

Vi har gennem mange år tilegnet os erfaring og kompetencer med design af badeværelsesløsninger til både private hjem og restauranter, hoteller, kontorer og butikker. Vi har derfor ekspertisen til at skabe badeværelsesløsninger, der forener æstetik og funktionalitet, der harmonerer med resten af din boligs indretning.

Når du vælger Malte Gormsen Møbelsnedkeri, vælger du en eksklusiv badeværelsesløsning, der udstråler æstetik og kvalitet. Kontakt os og oplev vores passion for naturlige materialer, ægte håndværk og tidløst design, der forvandler dit badeværelse til et elegant og funktionelt rum.

Specialmøbler tilpasset de eksisterende rammer

Vores specialmøbler er skabt til naturligt at indgå i dit hjems eksisterende rammer. Uanset om du ønsker en subtil tilføjelse eller en iøjnefaldende hovedattraktion, arkitekttegner og fremstiller vi møblerne præcis efter boligens karakter og dine behov. Det kan være alt fra en sofa, der skal passe ind i en karnap med helt specielle mål eller et reolsystem specialfremstillet til lige præcis din stue – kun fantasien sætter grænser!

Specialmøbler der bevarer rummets naturlige udtryk

Malte Gormsen Møbelsnedkeri leverer kvalitetsmøbler i særklasse og vores specialmøbler er ingen undtagelse. Vi bruger kun materialer af bedste kvalitet og hvert et snedkermøbel er resultatet af vores stærke faglighed, vores fokus på detaljen og dedikation til håndværket. 

Vores specialmøbler er skabt med henblik på at bevare rummets naturlige udtryk og tilføje et æstetisk og funktionelt møbel, der harmonerer med rummets eksisterende rammer. Oplev vores passion for naturlige materialer, ægte håndværk og tidløst design – alt sammen forenet i hvert specialmøbel, vi skaber.

Se alle projekter

Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Skal vi hjælpe dig med dit kommende projekt?

Malte Gormsen Møbelsnedkeri leverer eksklusive snedkermøbler og skræddersyede snedkerløsninger af højeste håndværkskvalitet til dig.

Vi er vant til et nært samarbejde direkte med både kunden og eksterne samarbejdspartnere som arkitekter, designere, maskinsnedkere og leverandører. Vores tegnestue er hjemstedet for vores erfarne udviklingsteam, der besidder kompetencer indenfor arkitektur, design og projektplanlægning. Det er her, hver en idé får liv gennem komplette CAD- og 3D-produktionstegninger.

Vi omfavner forskellige materialer som træ, messing, sten, metal, stål, læder, polster og meget mere. Vores projekter kræver skræddersyede og arkitekttegnede løsninger for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Resultatet er holdbare, funktionelle og æstetiske møbler og interiørløsninger i den allerhøjeste kvalitet.

Hos Malte Gormsen Møbelsnedkeri møder ægte håndværk kreativitet og skaber unikke snedkermøbler og skræddersyede snedkerløsninger med et kompromisløst øje for kvalitet og materiale.

Udforsk Malte Gormsen Møbelsnedkeri