Snedkermøbler til private hjem

Hvad enten projektet er stort eller lille, udspiller sig i en klassisk patriciervilla eller i et moderne byggeri, er det det samme værdisæt, man møder hos Malte Gormsen Møbelsnedkeri. Vi tager altid udgangspunkt i de givne rammer, hvad enten de er nye eller gamle for at opnå den helt rigtige balance og respekt for det eksisterende.

Vores æstetik har rod i klassisk, skandinavisk møbelsnedkeri og kan på samme tid tilpasses ethvert hjem, så det tilsammen danner en naturlig, unik helhed i et nutidigt men tidløst udtryk skabt til at holde en livstid eller mere. Et projekt kan starte med en kaffe over et moodboard, hvor drømme og ønsker tager form.

Skal vi hjælpe dig med dit kommende projekt?

Malte Gormsen Møbelsnedkeri leverer eksklusive snedkermøbler og skræddersyede snedkerløsninger af højeste håndværkskvalitet til dig.

Vi er vant til et nært samarbejde direkte med både kunden og eksterne samarbejdspartnere som arkitekter, designere, maskinsnedkere og leverandører. Vores tegnestue er hjemstedet for vores erfarne udviklingsteam, der besidder kompetencer indenfor arkitektur, design og projektplanlægning. Det er her, hver en idé får liv gennem komplette CAD- og 3D-produktionstegninger.

Vi omfavner forskellige materialer som træ, messing, sten, metal, stål, læder, polster og meget mere. Vores projekter kræver skræddersyede og arkitekttegnede løsninger for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Resultatet er holdbare, funktionelle og æstetiske møbler og interiørløsninger i den allerhøjeste kvalitet.

Hos Malte Gormsen Møbelsnedkeri møder ægte håndværk kreativitet og skaber unikke snedkermøbler og skræddersyede snedkerløsninger med et kompromisløst øje for kvalitet og materiale.

Udforsk Malte Gormsen Møbelsnedkeri