Et ægte snedkerkøkken helt ind i den mindste detalje

Hos Malte Gormsen Møbelsnedkeri specialfremstiller vi ægte snedkerkøkkener, der er en hyldest til godt håndværk, klassisk design og funktionalitet.

Når du vælger et snedkerkøkken fra Malte Gormsen Møbelsnedkeri, er du ikke begrænset af faste serier eller modulstørrelser og har 100% fleksibilitet og frihed i designprocessen. Alle snedkerkøkkener er arkitekttegnede og alt ned til mindste detalje er skabt med omhu og dedikation. Vi bruger materialer af allerhøjeste kvalitet, der udstråler kvalitet, naturlighed og holdbarhed.

Snedkerkøkken
Snedkerkøkken skabt af Malte Gormsen Møbelsnedkeri med køkkenø udført i Grigio Iran Marmor med indvendige skuffer i bejdset eg og messing sokkel. Foto: Birgitta Wolfgang
Snedkerkøkken
Sprøjtelakeret funktionel skabsvæg med messingprofil og pocket door system med indretning i bejdset eg. Gulvet i køkkenet er egetræ med tre forskellige overfladebehandlinger lagt i smukt sildebensmønster. Foto: Birgitta Wolfgang

Dit drømmekøkken

Vores mål er at skabe dit drømmekøkken – en unik køkkenløsning der passer til dig, din bolig og din livsstil. Vores stærke faglighed og kærlighed til håndværksfaget sikrer, at dit køkken bliver et kunstværk, der holder livet ud.

Herunder et lyst arkitekttegnet snedkerkøkken i egetræ med smukke detaljer, bordplade og overfladebehandling. Med et snedkerkøkken fra Malte Gormsen er du nemlig ikke låst til faste serier og modulstørrelser. 

Skal vi hjælpe dig med dit kommende projekt?

Malte Gormsen Møbelsnedkeri leverer eksklusive snedkermøbler og skræddersyede snedkerløsninger af højeste håndværkskvalitet til dig.

Vi er vant til et nært samarbejde direkte med både kunden og eksterne samarbejdspartnere som arkitekter, designere, maskinsnedkere og leverandører. Vores tegnestue er hjemstedet for vores erfarne udviklingsteam, der besidder kompetencer indenfor arkitektur, design og projektplanlægning. Det er her, hver en idé får liv gennem komplette CAD- og 3D-produktionstegninger.

Vi omfavner forskellige materialer som træ, messing, sten, metal, stål, læder, polster og meget mere. Vores projekter kræver skræddersyede og arkitekttegnede løsninger for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Resultatet er holdbare, funktionelle og æstetiske møbler og interiørløsninger i den allerhøjeste kvalitet.

Hos Malte Gormsen Møbelsnedkeri møder ægte håndværk kreativitet og skaber unikke snedkermøbler og skræddersyede snedkerløsninger med et kompromisløst øje for kvalitet og materiale.

Udforsk Malte Gormsen Møbelsnedkeri