Specialmøbler tilpasset de eksisterende rammer

Vores specialmøbler er skabt til naturligt at indgå i dit hjems eksisterende rammer. Uanset om du ønsker en subtil tilføjelse eller en iøjnefaldende hovedattraktion, arkitekttegner og fremstiller vi møblerne præcis efter boligens karakter og dine behov. Det kan være alt fra en sofa, der skal passe ind i en karnap med helt specielle mål eller et reolsystem specialfremstillet til lige præcis din stue – kun fantasien sætter grænser!

Specialmøbler der bevarer rummets naturlige udtryk

Malte Gormsen Møbelsnedkeri leverer kvalitetsmøbler i særklasse og vores specialmøbler er ingen undtagelse. Vi bruger kun materialer af bedste kvalitet og hvert et snedkermøbel er resultatet af vores stærke faglighed, vores fokus på detaljen og dedikation til håndværket. 

Vores specialmøbler er skabt med henblik på at bevare rummets naturlige udtryk og tilføje et æstetisk og funktionelt møbel, der harmonerer med rummets eksisterende rammer. Oplev vores passion for naturlige materialer, ægte håndværk og tidløst design – alt sammen forenet i hvert specialmøbel, vi skaber.

Skal vi hjælpe dig med dit kommende projekt?

Malte Gormsen Møbelsnedkeri leverer eksklusive snedkermøbler og skræddersyede snedkerløsninger af højeste håndværkskvalitet til dig.

Vi er vant til et nært samarbejde direkte med både kunden og eksterne samarbejdspartnere som arkitekter, designere, maskinsnedkere og leverandører. Vores tegnestue er hjemstedet for vores erfarne udviklingsteam, der besidder kompetencer indenfor arkitektur, design og projektplanlægning. Det er her, hver en idé får liv gennem komplette CAD- og 3D-produktionstegninger.

Vi omfavner forskellige materialer som træ, messing, sten, metal, stål, læder, polster og meget mere. Vores projekter kræver skræddersyede og arkitekttegnede løsninger for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Resultatet er holdbare, funktionelle og æstetiske møbler og interiørløsninger i den allerhøjeste kvalitet.

Hos Malte Gormsen Møbelsnedkeri møder ægte håndværk kreativitet og skaber unikke snedkermøbler og skræddersyede snedkerløsninger med et kompromisløst øje for kvalitet og materiale.

Udforsk Malte Gormsen Møbelsnedkeri