Snedker badeværelser i unikke udtryk

Opgrader dit badeværelse med eksklusive skræddersyede badeværelsesmøbler fra Malte Gormsen Møbelsnedkeri. Vores møbler kombinerer kvalitet, naturlige materialer, ægte håndværk og tidløst design, og skabes på vores tegnestue i tæt samarbejde med dig, så de passer perfekt til dit hjem.

Vi skræddersyr og designer badeværelsesmøbler med funktionelle opbevaringsløsninger samt bordplade og håndvask, der afspejler din stil og opfylder dine behov. Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet og udvælger nøje naturlige materialer, der giver et autentisk udtryk.

snedkermøbler
Design Norm Architects. Fotograf Jonas Bjerre-Poulsen

Dit badeværelse er et rum fuld af muligheder. Kombiner materialer, farver og udtryk, og skab nøjagtig det badeværelse du drømmer om i samarbejde med Malte Gormsen Møbelsnedkeri.

En holdbar investering i badeværelset

Vores dedikation til ægte håndværk og omhyggeligt design sikrer, at hvert møbel er en holdbar investering, der vil berige dit badeværelse i mange år.

Vi har gennem mange år tilegnet os erfaring og kompetencer med design af badeværelsesløsninger til både private hjem og restauranter, hoteller, kontorer og butikker. Vi har derfor ekspertisen til at skabe badeværelsesløsninger, der forener æstetik og funktionalitet, der harmonerer med resten af din boligs indretning.

Når du vælger Malte Gormsen Møbelsnedkeri, vælger du en eksklusiv badeværelsesløsning, der udstråler æstetik og kvalitet. Kontakt os og oplev vores passion for naturlige materialer, ægte håndværk og tidløst design, der forvandler dit badeværelse til et elegant og funktionelt rum.

Skal vi hjælpe dig med dit kommende projekt?

Malte Gormsen Møbelsnedkeri leverer eksklusive snedkermøbler og skræddersyede snedkerløsninger af højeste håndværkskvalitet til dig.

Vi er vant til et nært samarbejde direkte med både kunden og eksterne samarbejdspartnere som arkitekter, designere, maskinsnedkere og leverandører. Vores tegnestue er hjemstedet for vores erfarne udviklingsteam, der besidder kompetencer indenfor arkitektur, design og projektplanlægning. Det er her, hver en idé får liv gennem komplette CAD- og 3D-produktionstegninger.

Vi omfavner forskellige materialer som træ, messing, sten, metal, stål, læder, polster og meget mere. Vores projekter kræver skræddersyede og arkitekttegnede løsninger for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Resultatet er holdbare, funktionelle og æstetiske møbler og interiørløsninger i den allerhøjeste kvalitet.

Hos Malte Gormsen Møbelsnedkeri møder ægte håndværk kreativitet og skaber unikke snedkermøbler og skræddersyede snedkerløsninger med et kompromisløst øje for kvalitet og materiale.

Udforsk Malte Gormsen Møbelsnedkeri