MG302 | Credenza med skuffer

MG302 Credenza med skuffer. Skræddersy dit design med en unik mulighed for at personliggøre dit møbel: træ overfladebehandling, greb i enten messing eller træ, og du kan vælge mellem forskellige metaller på benene.

Design: Space Copenhagen
Materiale: Eg og messing
Dimensioner: H 710 x W 2000 x D 450 mm
Fremstillet i: Danmark

MG302 Credenza laves på bestilling. Forventet leveringstid 8 – 10 uger.

Beskrivelse

HOLMEN

Holmen-serien udspringer af en møbelserie, der er udviklet til Michelin-restauranten 108 i København. Den fælles signatur for møblerne er gittersamlingerne i metal, som skaber et sammenhængende udtryk i møblerne. Serien er efterfølgende videreudviklet til at omfatte en bred vifte af møbler til stue, soveværelse, entré og spisestue.

For os er overfladebehandling ikke blot overfladebehandling, men en tidskrævende videnskab i sig selv. Overfladerne på vores møbler behandles op til syv gange.

MG302 Credenza laves på bestilling, og kan derfor tilpasses til dine specifikke behov.

Kontakt os for yderligere detaljer.

Bor du uden for Danmark, tilbyder vi global fragt.

Kontakt os for forsendelsesmuligheder og priser.

DESIGNER

SPACE COPENHAGEN

Space Copenhagen, der blev grundlagt i 2005 af Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou, er en tegnestue, der arbejder på tværs af flere discipliner fra møbler, belysning og raffinerede genstande, til kunstinstallationer, art direction og indretning til private hjem, hoteller og restauranter over hele verden.

Læs mere →

DU VIL MÅSKE OGSÅ SYNTES OM