3daysofdesign 2024

Oplev verden af håndværk og design i vores galleri på Store Kongensgade 40H 

12- 14. juni kl. 10-17

 

Events & talks:

Onsdag den 12. juni
14:00 – Design Talk: Nanna Ditzel x Trapholt x Malte Gormsen

Fredag den 14. juni
10:00 – Design Talk: Space Copenhagen x Malte Gormsen
13:30 – Mød designerne: Norm Architects

 

Onsdag den 12. juni kl 14:00

Nanna Ditzel x Trapholt x Malte Gormsen

Blomst – Nanna Ditzels Sidste Mesterværk

Velkommen til en unik begivenhed hos 3daysofdesign, der kaster lys over Nanna Ditzels sidste designprojekt, ‘Blomst’. Nanna Ditzels sidste mesterværk der er blevet genskabt til Kunstmuseet Trapholt af Malte Gormsen. Dette event præsenterer et unikt samarbejde, der fletter Nanna Ditzel sammen med kuratorisk ekspertise fra Trapholt og det håndværksmæssige fra Malte Gormsen.

Oplev en samtale, der dykker ned i håndværk, design og hvordan en udstilling af et designikon bliver til. ‘Blomst’ er resultatet af Nanna Ditzels sidste designprojekt til snedkerudstillingen Planken Ud på Trapholt i 2002. Værket kendetegner Nanna Ditzels kunstneriske og eksperimentelle ånd. Oplev hvordan Trapholts dedikation til omfattende forskning og passion for designarv og Malte Gormsen, Snedkermester, som den ideelle håndværker til at realisere dette sidste design.

Vores talere inkluderer Kristian Roland Larsen, som repræsenterer Trapholts engagement og grundige forskningsarbejde for at bevare og ære designarven; Dennie Ditzel, Nanna Ditzels datter, som vil dele indsigter i Nanna Ditzels designfilosofi og varige indflydelse; og Malte Gormsen, der fornyer den danske håndværkstradition og møbelsnedkeri.

Denne dialogbaserede session bliver et samlingspunkt for historie, designfilosofi og håndværk, der tilbyder et kig bag kulisserne på genskabelsen af ‘Blomst’ til den aktuelle Nanna Ditzel udstilling ’Design til nye højder’ på Trapholt. Kom og vær med til at opleve og fordybe dig i arven fra en af Danmarks designikoner, hvor fortid og nutid smelter sammen for at inspirere designets fremtid.

Nanna Ditzel Blomst
MG105 og MG106 chairs-design-space-copehagen

Fredag den 14. juni kl. 10:00

Design talk: Space Copenhagen – The MG105-107 Chair

Space Copenhagen og Malte Gormsen præsenterer MG105-107 stolen.

Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou fra Space Copenhagen vil fortælle om deres tilgang til langsom æstetik, som understreger kvalitet og holdbarhed, og hvordan dette er integreret i stolens design. Malte vil give indsigt i håndværket bag stolen. Det bliver en levende dialog, som også vil dække det langvarige samarbejde mellem Malte Gormsen og Space Copenhagen.

Stolens design har til formål at “sammenflette og fejre skønheden i håndværk og organisk materialitet med høj komfort til moderne livsstil.” Designet har en ligefrem trækonstruktion kombineret med gennemsigtigt vævet papirgarn til sædet og ryggen, hvilket balancerer en ubesværet og stærk karakter. For ekstra komfort inkluderer stolen muligheder for bløde puder i både hør og læder.

Fredag den 14. juni kl. 13:30

Meet the designers – Norm Architects

Kom og mød Norm Architects fredag den 14. juni kl. 13:30, hvor de vil tale om deres designs og vores langvarige samarbejde. Vi inviterer til dette uformelle event, som indbyder til en åben dialog med designerne fra Norm Architects og Malte Gormsen. Norm Architects har blandt andet designet MG210 spisebord, MG406 skænk og MG211 Kløver taburet/sidebord

Norm Architects er et tværfagligt arkitekt- og designstudie, som siden 2008 har arbejdet ud fra troen på, at arkitektur, interiør og produktdesign kan og bør resensualisere det moderne menneskes omgivelser. Med base i København fusioneres deres skandinaviske designtraditioner med et internationalt udblik og kulturel nysgerrighed for at skabe stedsspecifikke rum og objekter, der alle er kendetegnet ved minimalistisk betænksomhed, exceptionelt håndværk og bæredygtig tidløshed.

Alle projekter – uagtet deres størrelse og omfang – har siden Norms grundlæggelse været guidet af de fundamentale og universelle behov, der udspringer fra både krop og sind, i deres stræben efter at skabe objekter og omgivelser, der føles lige så godt som de ser ud. Gennem brugen af naturlige materialer, enkle former og betænksomt konstruerede atmosfærer, arbejder de således for at skabe resultater, der ikke blot nærer sanserne, men som også ældes med yndee

 

Malte Gormsen Cabinetmakers Gallery
Sct. Annæ Passage
Store Kongensgade 40H
1264 København

Kort

Flere historier fra Malte Gormsen

3daysofdesign 2024

3daysofdesign 2024

3daysofdesign 2024, 12.-14. juni i vores galleri. Programmet inkluderer Nanna Ditzel, Trapholt, Space Copenhagen og Norm Architects. Velkommen.
ARK JOURNAL XI

ARK JOURNAL XI

MG210 Spisebord designet af Norm Architects er med i Ark Journal VOL XI.
Restaurant Bavn på toppen af Lighthouse

Restaurant Bavn på toppen af Lighthouse

Aarhus nye varetegn, Lighthouse's nye restauranter Bavn, indrettes med møbler og design fra Malte Gormsen Møbelsnedkeri.
3daysofdesign 2023

3daysofdesign 2023

Kom med til 3daysofdesign 2023 - med nye møbler og objekter fra Nanna Ditzel, Space Copenhagen og Norm Architects ...
Norm Architects x Malte Gormsen

Norm Architects x Malte Gormsen

Gennem årene har vi i tæt samarbejde med Norm Architects skabt skræddersyede møbler til mange forskellige projekter. Nu vil udvalgte…
MG304 Garderobeskab modtager pris fra Statens Kunstfond

MG304 Garderobeskab modtager pris fra Statens Kunstfond

Det er med stor ære, at vi tager imod Danish Art Foundations pris for vores MG304 Wardrobe og for anerkendelsen…
3daysofdesign 2022

3daysofdesign 2022

Kom og vær med til 3daysofdesign.
3daysofdesign 2021

3daysofdesign 2021

Kom og vær med til 3daysofdesign
3DaysofDesign 2020 & åbning af showroom

3DaysofDesign 2020 & åbning af showroom

Kom og vær med til 3daysofdesign 2020
Bo Bedre – Juli

Bo Bedre – Juli

Vores møbelkollektion, Atmospheres, blev omtalt i juli-udgaven af det danske interiørmagasin Bo Bedre.
Malte Gormsen Kollektion

Malte Gormsen Kollektion

Malte Gormsen Kollektion stammer fra et igangværende samarbejde mellem Space Copenhagen og Malte Gormsen
Wallpaper design awards 2019 - NOMA

Wallpaper design awards 2019 - NOMA

Møbler og historisk træ: Malte Gormsen